sábado, 1 de noviembre de 2008

No existeix res pitjor


Ahir en el seminari vam veure algu realment increíble, fascinant, enorme, tant, tant,... que en definitiva és extremadament horrible. Ni més ni menys que... Marina D'or "ciudad de vacaciones", el complex més cutre i hortera que s'ha pogut construir mai.


És veritat, que en un principi va tindré éxit, suposo que, perquè era la novetat i "a la gent" li feia gràcia conèixer-ho, és un recinte on tot està tancat, és còmode pels pares, hi ha mil activitats per adults i per nens, balnearis, restaurants, parc d'atraccions, centre d'estètica, apartaments i hotels, piscines i platja, cinema, discoteques, .... una barbaritat.


Amb Marina D'or han volgut fer algu tan fora de lo normal que s'han equivocat de dalt a baix.

Van dirigits a un públic objectiu molt concret (a la vista està) i els preus no són extremadament cars, el que si ho és, és la inversió de diners que han fet, i ara la gent no pot pagar res de res i menys ells aquesta quantitat de diners que s'han gastat, per lo tant, tots els plans que tenien per invertir en un futur com, per exemple, entre d'altres coses, un camp de golf el qual no crec que s'arribi a construir mai.


Jo crec que han sigut molt inconscients i pagaran les conseqüències d'una forma o altra.


Bueno nois/es us convido a visitar Marina D'or i m'expliqueu que tal és vale? jeje :)
P.d Ni sus acudeixi!!

3 comentarios:

MIREIA dijo...

quan anem? =)

Raquel dijo...

Quin vídeo més desastrós!!! per no comentar les instal·lacions bastant kitsch...

Com algú va dir al seminari, podriem anar a fer el reset a marina d'or!!

Wake. dijo...

Hola Celieta, un matiç : no és barato anar a Marina D'or, passar una setmana costa tant o més que anar a Canaries,Sto Domingo o similar. El target té un nivell cultural baig, però adquisitiu mitjà-alt, prefereix desplaçar-se en cotxe i no sap parlar anglès ni francés, li incomoda molt viatjar en avió i li dona seguretat fer activitats en grup. Per cert, implicados et necessita, tenim 2 "cassos" per pènsar-hi una mica.