martes, 28 de octubre de 2008

M'en sortiré o no?


En aquells moments de reflexió que tots tenim en algun moment quan arribem a casa, jo, últimament, penso molt en d'aqui uns anys, si realment m'en sortiré en aquesta professió, si sabré fer el que em manin, si sabré tirar endavant i aprofitar aquestes ganes que ara s'em menjen per dins.


M'agraderia tenir respostes a tot això, saber si tot serà el que m'espero i si em podré dedicar al que porto tants anys esperant.

Sincerament, en aquest mes que porto en aquesta universitat he aprés i estic aprenent moltíssim i sense cap mena de dubte, estic fent el que m'agrada, però sempre porto aquesta petita incertesa dins meu.

Fa uns dies un professor el qual aprecio i admiro molt em va dir que tinc una capacitat innata en aquesta professió i al arribar a casa em vaig posar a pensar i vaig arribar a la conclusió que si un s'ho proposa es pot aconseguir el que sempre s'ha volgut, sigui més fàcil o més difícil, simplement, m'atreviria a dir, que és qüestió de creure en un mateix (cosa que a mi em costava).
He aprés que quan tens aquest tipus de preguntes amb tu mateix, intentis contestarte-les, si més no, pensar que es pot aconseguir.

Sempre hi ha mils i mils de preguntes relacionades amb la publicitat que em volten pel cap, però les meves reflexions i la petita empenta d'aquesta persona em van fer adonar de que si m'ho proposo, m'en sortiré.

Ànims a tots i a seguir endavant

3 comentarios:

Wake. dijo...

Estic absolutament convençut de que ho aconsseguiràs.

Richard Wakefield.

(i jo no poso la mà al foc per qualsevol...)

Bea dijo...

t'en sortiràs!
pq la passió q mostres en lo q escrius no la té tothom!

un peto

Raquel dijo...

I tant que te'n sortiràs Cèlia!

El camí potser no ens serà fàcil, però com bé dius, si t'ho proposes ho aconseguiràs.