domingo, 26 de octubre de 2008

És veritat! ho han dit els mitjans de comunicació


Quan ells van néixer la publicitat encara no existia, estava en procés de creació, no era fundamental per a les seves vides.


Si més no, ells vivien igual, compràven igual, ningú els persuadia per cap cantó.

A mida que van anar passant els anys van viure en primera fila tota la revolució tecnològica, la revolució industrial i una mica més endavant, la revolució de la publicitat.


Mai ningú els hi havia dit què havien de comprar, per quin producte s'havien de decantar, a quines botigues havien d'anar, simplement anàven on volien, això si, sempre depenent de la classe social en la que estàven (que era pel que es regien en aquella època).


Amb la publicitat se'ls hi anava el món de vista, era tota una novetat.


És per això, pel que us acabo d'explicar, que em sobte com la gent gran (els nostres avis) es deixen persuadir per qualsevol mitjà de comunicació, per qualsevol cosa que se'ls digui, tot s'ho creuen.


Ells, a diferència de nosaltres no es dónen compte de que els mitjans molts cops ens estan enganyant. Nosaltres sabem que els diaris han d'omplir les seves pàgines cada dia i la mitat del que ens diuen és mentida, però això, la gent gran no ho sap i no s'ho poden arribar a creure.


Em fa gràcia quan la meva àvia em diu : és veritat nena, ho han dit per la televisió i surt en el diari.






No hay comentarios: