sábado, 18 de octubre de 2008

Perquè cada dia, ens pugui unir més i més


Avui voldria fer un petit homenatge i recordar com ha influït la publicitat en la vida de les empreses, si més no, en la societat en general.

Va ser llavors, en la segona meitat del S.XIX quan vam tindré per primer cop la companyia de la publicitat, aquest fet que ha revolucionat tant tot el món empresarial, i de ben segur, la vida de moltes persones.
Va començar en un gran boom amb l'aparició de les marques, que va ser el que va donar neixament a la publicitat.
A mida que va anar passant el temps van anant apareixent diferents mitjans com ara, la ràdio, la premsa,el cinema,... fins arribar a un altre fet revolucionar-hi, l'internet.

Va començar un negoci inexistent en l'època, les agències, i així es va anar expandint tot aquest fet tan i tan important.

Avui en dia, hi ha moltes agències de publicitat i moltes empreses que es fan la publicitat elles mateixes i per això, existeix una gran competència, i de ben segur,fortes rivalitats.

Com tots sabem, estem passant per una crisis molt forta que no només afecta a l'economia i a les finançes del país, sínó a la nostra futura professió.
Com ja ens han dit alguns professors, la publicitat perilla, ja que és el primer que les empreses es treuen de sobre, però s'hi ha de trobar una solució, que segur que la té.

I jo, pensant, reflexionant,... m'ha vingut al cap que qui millor que nosaltres per ajudar a aquesta professió que tan ens estimem i del que ens volem dedicar en un futur proper.

No podem deixar que la publicitat desaparegui, va arribar siguen una revolució i ho ha de seguir sent sempre.

Ho hem d'aconseguir, si més no, intentar-ho com a futurs publicitaris.

2 comentarios:

l dijo...

Querria añadir que como futuros publicitarios tendremos también la responsabilidad de cambiar mucho las cosas a parte de ser, igual, los que salvemos esta profesión.


fins dimarts

Wake. dijo...

Celia, ets una publicitària nata i tens un gran potencial. Aquest negoci tirarà endevant, estic segur.